Contact informatie

In overeenkomst met onze ideeën bieden we verschillende creatieve en intuïtieve interventies. De Keuze Architecten werken samen met specialisten in grafisch design en web-design om de meest effectieve producten te leveren. Elk concept is op maat gemaakt, voor zowel de eindgebruiker als de opdrachtgever zelf. Een onderzoeksfase, om drempels en prikkels in gedrag vast te stellen, is daarom standaard voor de ontwikkeling van een van deze creatieve tools.

Infographics
Mensen worden weleens verlamd door de vele mogelijkheden die er zijn waardoor kiezen moeilijk wordt of wordt uitgesteld. Door keuzes te simplificeren, structureren en visualiseren wordt het makkelijker om te zien welke optie de meest optimale is. Met dit doel ontwikkelen we infographics voor gedrukte publicaties alsook online infographics met bijbehorende interactieve tests.

Online applicaties
Aan de hand van online interactieve tests kunnen eind gebruikers gemakkelijker identificeren welke keuzes relevant zijn voor hun persoonlijke situatie. Een actielijst op maat spoort aan tot gedragsverandering.

Animaties
Een gebrek aan kennis of expertise kan ervoor zorgen dat iemand niet weet hoe hij/zij zijn of haar doel moet bereiken. Het weergeven van complexe problemen in een simpele, stap-voor-stap animatie helpt hen hun eigen situatie beter begrijpen en hun gedrag te veranderen.

Tools
Voor patiënten die zich aan bepaalde leefregels moeten houden zijn weekkaarten en doe-kalenders ontworpen. Deze kunnen worden ingevuld en besproken met de eigen hulpverlener. Ook is een pillenstrip ontworpen die het makkelijker maakt om medicijnen goed in te nemen.

Alles-in-één oplossingen
Keuzes maken gaat om kiezen én om actie ondernemen; beiden leveren vaak problemen op. Bij een alles-in-één aanpak zetten we een interventie in die inzicht in de problematiek biedt én mensen dat laatste zetje in de goede richting geeft. Denk bijvoorbeeld aan het “Beter-leven-met…” project: behalve een verhelderende animatie is ook een handige weekkaart ontworpen, waar patiënten en zorgverleners vorderingen op kunnen bijhouden.

De Keuze Architecten logo

Spuistraat 12
1012 TS Amsterdam
the Netherlands
+31 (0)20 624 77 26

Mail Us Or feel free to call +31 (0)20 624 77 26